Meistä

“Ainakin yhtenä viikonpäivänä on ruuaksi tarjottava muuta kuin lohta.” – piikojen ja renkien pestin ehto Tornionjokilaaksossa ennen vanhaa.

Lohestuskeskukset sekä Matkakoskella että Muonionjoella tarjoavat mahtavat puitteet lohestukselle niin itse apajineen kuin myös muine oheispalveluineen, ja illan hämärtyessä kerrotaan tarinoita väsytetyistä saaliista savusaunassa ja iltanuotiolla, ja mikä parasta sinun ei tarvitse kertoa niitä kuuluisia “kalavaleita” kun poikkeat Matkakoskella tai Muonionjoella.

Koe elämyksiä säästä tai vuodenajasta riippumatta. Ohjelmapalveluita niin ryhmille kuin yksittäisille matkailijoille tarjoavat lohestuskeskus.fi, aito Lapin luonto ja pohjoisen tuntureilta Pohjanlahdelle laskeva Tornion-Muonionjoki joka on Euroopan pisin vapaana virtaava lohijoki, unohtamatta ilmaa joka on tutkitusti Euroopan puhtainta Tornionjokilaaksossa.

Kun luonto suo kaikki ne upeat puitteet ei tarvita kuin lohestuskeskus.fi ja elämyksistä syntyy ikimuistoisia. Tarjolla on lohestusta, turvehoitoa, seikkailua Lapin luonnossa, lumikenkäsafareita, matikka pilkintää ja aito savusauna. Tutustu sivuillamme tarjoamiimme palveluihin ja varaa oma elämyslomasi meiltä.